Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Dale Milburn, 19v

x, x, x, x
huoneen kuva
vaatekaapin sisältöä

Luonne ja ulkonäkö 

Luonne: Jos kuulet juoruja, että joku idiootti voitti lotossa omaisuuden, mutta hukkasi rahat tai vastaavaa, se on luultavammin ollut juuri nulikka nimeltä Dale Milburn. Energisenä ja pysähtymättömäna vauhtipäänä ei juuri ehdi jättää varaa aivotoiminnalle, jolloin tekoja tulee tehtyä sen enempää miettimättä. Ei tämä jätkä täysin tyhjä pääkopastaan ole, ainakaan omasta mielestään ja osan touhuista voi laittaa vain nuoruuden pikkiin. Kyllähän sitä pitää kaikkea kokeilla vielä kun voi.

Dale ei ole se henkilö, joka ensimmäisenä aloittaa syvälliset keskustelut ja kysyy mikä on hätänä. Tunteeton hän ei ole...Ehei, mutta mieluummin pitää tunnelman korkealla ja sekoilee omiaan, kuin istuisi alas ja miettisi maailman arvoituksia. Auttavainen hän on, mutta omalla menevällä tavallaan hän antaa usein kuvan, ettei juuri välitä mistään ja heittää kaiken pelleilyksi. Ongelmia ja sanomista tästä tavasta on tullutkin, mutta ympärillä olevat ihmiset ovat jo lähes luopuneet toivosta saada pojasta kuorittua aikuismaisempi 19-vuotias, eikä kakkavitseille naurava räkänaama. Riippuu tietysti keneltä kysytään, itsensä mielestä hän olisi täysin kykeneväinen asumaan omillaan ja vaikka muuttamaan ulkomaille yksinään jos rahaa siihen saisi satsattua.

Puheen siirtyessä maalliseen mammonaan, ei se ole mitenkään kovassa huudossa pojan tärkeysjärjestyksessä. Siksi, että sitä ei koskaan ole. Auta armias jos lupaudut antamaan lompakkosi tälle pennulle, voit olla varma, että se tulee kevyempänä takaisin. Dale ei osaa käyttää rahaa järkevästi tai pitää lukua menoistansa muutenkaan, vaan ostaa milloin mitäkin vaan hetken mielijohteesta. Esim. vaipat voivat olla ihan sopiva ostos Dalen mielestä, jos nyt vaan tuntuu siltä, että sellainen olisi hauska kiikuttaa kassalle.

Tietty suuruudenhulluus ja pilke silmäkulmassa -taktiikalla elämästään selviävä Dale saattaa joskus huomaamattaankin piristää ihmisten mieliä positiivisuudellaan. Usein hän on se jäsen joukkiosta, joka pyytää hiljaisemmat yksilöt mukaan porukkaan ja huomaa tervehtiä kaikkia vaikka yksitellen tullessaan. Tämä johtunee varsin sosiaalisesta ja avoimesta luonteesta, ei harkitusta ystävällisyydestä. Hän tulee toimeen oikeastaan kaikkien kanssa, sillä harvemmin onnistuu vihaamaan ketään ihmistä, vaikka hänelle oltaisiinkin töykeitä. Tietysti kaiken tämän hymyn, huonon huumorin ja naurunremakan keskellä on myös hetkiä, jolloin Dalen täytyy ajatella. Ja täytyy mainita, että tämän nuori mies jättäisi mielummin väliin. Ajattelu käy helposti raskaaksi, kun tajuaa miten erillinen muusta maailmasta onkaan. Ulkopuoliseksi hän toisinaan tunteekin itsensä etenkin siksi, etteivät monet välttämättä ymmärrä Dalen säheltävää luonnetta kuin rasittavana ominaisuutena, jota on pakko sietää.

Dale pitää persoonista, joilla on vahvoja mielipiteitä, vaikka ne eroaisivatkin hänen omistaan suurestikin. Jos kykenee ja jaksaa ymmärtää Dalen toisinaan alati vaihtuvia suunnitelmia ja päähänpistoja, eikä välitä tämän erittäin satunnaisista keskustelunaiheista, on elo mutkatonta. Toisaalta hän viihtyy myös niiden hiljaisten ja ujojen henkilöiden kanssa, koska siinähän on vaan tilaa itselle lörpötellä enemmän. Seinäruusuiksi yrittävät saavat myös jonkin pienen kolkan Dalessa tuntemaan sääliä ja vastuullisuutta näitä kohtaan, joten ei hän hiljaisempaakaan seuraa pahakseen pistä. Olisi vain helpompi todeta, että yleisesti ottaen Dale pitää kaikista ihmisistä. Tosin ujoille ihmisille Dalen persoona ja käyttäytyminen voi olla aluksi pienoinen järkytys. Pojan ymmärrys jokaisen henkilökohtaiseen tilaan on melko kapea. Hän saattaa halailla täysin uusia tuttavuuksia kuin parasta ystäväänsä tai esimerkiksi tarpeettomasti taputtaa puhetoveria olkapäälle ymmärtämättä, että kaikki eivät ole okei asian kanssa. Myöskin hiljaisuutta rakastavat tai asiallisuutta ja käytöstapoja arvostavat ihmiset voivat haluta juosta karkuun kuullessaan Milburnin pojan lähestyvän suupielet korvissa nauraen.

Toisinaan kanssaeläjiä saattaa mietityttää, ettei tämä jätkä osaa yhtään mitään. Koulumenestys mennyt melkoisissa pohjamudissa kera tulevaisuuden haaveammattien, koska kuka nyt työnteosta nauttisi? Vaikka muutoin niin ilopillerinä ja levottomana tapauksena tunnettu Dale saakin paljon aikaan, koskee se lähinnä niitä asioita mihin kiinnostus riittää. Esimerkiksi kouluun palautettavat paperit sekä muille annetut lupaukset unohtuvat nopeasti, kun niitä on kertynyt suuri kasa mielen perukoille. Ehkä hänet voisi mieltää jopa hiukan huonoksi ystäväksi, koska ikinä et voi tietää mihin olet joutumassa tämän kaverin kanssa seuraavaksi. Mahdollisuudet vaihtelevat poliisiasemasta roskisten dyykkailuun...Kaikki vain huvin ja huumorin vuoksi. Ehkä Dale on jokaiselle se kaveri, jonka tempauksia häpeää kaikkein eniten, aiheuttaen kaveriporukalle jokapäiväiset facepalm-kohtaukset.

Pitäisikö sitten vielä mainita pojan suhtautuminen parisuhteisiin. No niitä ei ole yksinkertaisesti ollut sitten yhtään monestakaan syystä. Yhdeksi näistä voisi luetella esimerkiksi sen, ettei Dale ehdi edes miettiä asiaa sen kummemmin. Poika harvemmin katsoo ketään sillä silmällä, että tuossapa olisi potentiaalinen henkilö parisuhteeseen. Vauhtihirmu tietää kyllä itsekin, ettei osaisi ottaa parisuhteessa mitään vakavasti ja romanttisuus on kyllä kuollut aikapäiviä sitten tästä sielusta. Parisuhteen kaltaisia yritelmiä pojalla historiasta löytyykin sitten vaikka muille jaettavaksi niin jätkien kuin parin leidinkin kanssa. Vaikka ihastuminen, rakastuminen ja kaikki vastaava on melkoisen tuntematonta aluetta Dalelle, paremmin kuin mielellään hän silti ystäviään niissä asioissa auttaa ja järjestää muille pariskunnille vaikka minkälaiset pakkotreffit jos näkee sille tarvetta. Jos sattuisi käymään niin, että jätkä löytäisi itsensä ihastumasta johonkuhun, se tuskin jäisi hänen omaan tietoonsa. Ihastuksen kohde saisi varmasti tietää asiasta melko nopeasti, sillä Dale ei osaa pitää asioita omana tietonaan eikä näe syytä ujostellakaan asian suhteen.

Ulkonäkö: Kaduilla haahuillessaan Dale ei ainakaan värikirjolla päitä käännä. Tämä pukee päälleen useimmiten tuttua ja turvallista mustaa valkoisen kanssa, eikä hiusten värikään nyt sateenkaarta ole näkemässä tulevaisuudessa. Paidoissa ja housuissa saattaa kyllä erinäisiä printtejä, niittejä sekä tekstejä olla, mutta harvemmin Tikkurilan värikartta on päässyt messiin lukuunottamatta muutamia päivänvaloa kestämättömiä yksilöitä. Biletystyyli onkin sitten täysin eri asia ja silloinhan voi ihan hyvillä mielin heittää väriskaalat ihan uusiin ulottuvuuksiin. Riippuen tilanteesta vedetään päälle rennot vaatteet, joissa mennään eikä meinata, kun mummolaan lähtiessä osaa laittaa sen hienoimman kauluspaidan - napitettuna tietysti niin ylös kuin mahdollista, että kuristaa enemmän kuin isovanhempien tukahduttava halaus.

Kameleontti hän osaa olla vaatteiden leikkausten ja mallin suhteen, värin ei niinkään. Kesäisin yksinkertaiset hihattomat paidat ovat jääneet tälle herralle läheisiksi ystäviksi ihan helppouden ja mukavuuden ansiosta. Kenkinä menevät kaikki, mikä sopii jalkaan ja on hyvät tallustella ympäriinsä. Minkään tietyn merkin kannattaja Dale ei ole, joten jos tuote miellyttää omaa silmää ja mukavuus on bueno, niin mikäs siinä. Tällä ei myöskään ole tiettyä tyyliä, vaan vaatteet ovat lähes ristiriitaisen erilaisia keskenään, sillä Dale saattaa yhtenä päivänä olla kuin suoraa ojasta noussut pummi ja toisina taas ihan siistin näköinen otus. Väripläjäysten sijasta hänen pirteä ja lapsekas persoonansa näkyy parhaiten vaatteiden yksityiskohdissa.

Hiuskuontalo on luonnostaan musta, värjäyksellä aikaan on saatu myös blondin erilaisia sävyjä ja tummanruskeaa, mutta näihin kokeilut ovat jääneet. Tällä hetkellä hiusten väri on kuitenkin vaalea. Ominaisia tuntomerkkejä ovat mm. kuulokkeet, jotka oleskelevat korvissa, vaikka musiikkia ei kuuntelisikaan, sekä erilaiset pipot ja hatut, joita löytyisi muiden mielestä kaatopaikalle saakka. Koruja käyttää toisinaan, ja niiden ollessa paikalla, ovat tuskin edes huomattavia. Syynä voi olla myös tapa hukata tavaroita, jolloin korutkaan eivät ehdi päästä käyttöön asti. Korvakorutkin poika hommasi ihan muotiaallon vuoksi, mutta saivat myös jäädä sen ohi pyyhältäessä.

Mittaa löytyy noin 170cm. Ulkona urheilun ja pelleilyn tuloksena rusketustakin pääsee pintaan erittäin nopeasti ja vaivatta. Kasvonpiirteistä löytää - kiitos aasialaisten sukujuurtensa tummat silmät, jotka tietyssä valossa kääntyvät lähemmäs mustaa, mutta ovat kuitenkin tumman ruskeat. Naururypytkin niihin ilmestyvät, kunhan meno on vain hauskaa ja mieli positiivinen. Ripset ovat lyhyet, mutta tummat. Kasvoja koristaa yleensä hyvin leveä hymy taikka ilkikurinen virnistys, josta ei meinaa päästä eroon edes tukalissa tilanteissa.

Muuta

•Tanssija (pääasiassa street-dance)
•Dalen taival alkoi kuin kenen tahansa vauvan, joka putkahti maailmaan rääkyen rumasti ja tarviten hoitoa 24/7. Hän on syntynyt ja viettänyt lapsuutensa pääasiassa Whitechapelissa, Englannissa.
•Kunnon suhteita pyöreä nolla, mutta niistä biletysiltojen tuttavuuksista löytyy vaikka minkälaista jätkää ja pari epämääräistä sekoilua myös leidien kanssa. Parisuhteen kaltaisia yritelmiä on niin paljon, ettei herra itsekään ota niistä selkoa, ei välttämättä ole tajunnut olleensa parisuhteessa ennen kuin ero on tullut.
•Läheiset välit vanhempiinsa, ei sisaruksia.
•Polttaa toisinaan huvikseen, kun ei keksi muutakaan tekemistä tai rauhoittaakseen itseään.
•Omistaa epäluulon kaikkia eläimiä kohtaan, vaikka onkin niistä varsin kiinnostunut
•Ymmärtää koreaa vanhempiensa takia, muttei osaa puhua tai kirjoittaa sitä sujuvasti
•Viha on melkein tuntematon käsite, harvoin osaa suuttua kunnolla

Vuoden kirjoittaja 2014

Ääninäyte

Soundtrack

Valinnaisaineet

kotitalous, liikunta (street-dance, uinti, nyrkkeily, jooga, kiipeily, zumba, temppupyöräily, juokseminen, palloilulajit, telinevoimistelu), korea

Kirjoittajasta

Oon siis vuoden 1996 tuotantona maailmaan putkahtanut ikilapsi, joka on pyörinyt erilaisissa virtuaalisissa tarinasivuissa sieltä kahdeksanvuotiaasta lähtien. Liityin Aislingiin vuoden 2014 maaliskuussa ja liityin apuylläpitäjäksi vasta jälkikäteen.

Omat suosikkikirjat on lähes poikkeuksetta realismia ja inhottaa myöntää, mutten jaksa edes vaivautua tutustumaan kunnolla fantasiaan tai scifiin. Elokuvissa ja sarjoissa ei hirveästi hömppäromantiikka innosta vaan katson mieluiten psykologisia trillereitä, rikossarjoja tai sitten ihan dokumentteja. 

Voisin melkeen sanoa, että Dale on se lapsellinen puoli musta ja ehkä nautinkin tän roskan kirjoittamisesta, koska aivot voi heittää narikkaan aivan totaalisesti. Tarinat koostuu lähinnä ääliöhuumorista, mutta joukosta löytyy myös lukuja, jotka paljastaa synkempiäkin puolia hahmosta. En oo koskaan tainnut kirjoittaa sellasta rentoa tarinaa, joten tämä on samalla myös yritys sille.
 

Postilaatikko

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Haely

14.09.2016 21:10
Mietin että olisiko mahdollista että kun Cornelia, Haely ja Jaden anto Dalelle sen pussin vietäväksi Suville, niin hän käyttäisi sen itse? Saanko kirjoittaa seuraavaan tarinaan että Haely törmää Daleen uudella hiusvärillä? :] Vastauksen voit käyä heittelee mun postilaatikkoon. ^_^

Nimi: Celestia

06.08.2016 19:24
Et suinkaan ehtinyt tylsistyä?
C.Dostwood

Nimi: Sanomalehti

31.01.2016 14:10
Helmikuu, nmr. 01

Helmikuussa säät alkavat lämmetä entisestään ja Aislingin tunnelmaa pääsevät rentouttamaan erilaiset yhteiset tapahtumat, joihin osallistumiset ovat nyt käynnissä. Lehden ensimmäinen numero toimii vahvasti informoivana osana, mutta jatkossa sen sisältö tulee laajenemaan.
-------------------------
--HAASTE--
Haasteen aihe on yksinkertainen: keksi Aislingin omalle sanomalehdelle nimi. Nimi voi olla tyyliltään niin simppeli kuin hauskakin. Nimiehdotukset lähetetään yksityisellä sanomalehden omaan vieraskirjaan, jonne pääsee toiminta-sivulta. Voittaja valitaan seuraavan lehden ilmestymiseen mennessä.
-------------------------
--SÄÄ--
Korkein lämpötila: noin +10C
Alin lämpötila: noin +3C
Helmikuu vietetään pilvisissä tunnelmissa, vain satunnaisia yksittäisiä täysin pilvettömiä päiviä löytyy. Sadetta ripottelee pieninä määrinä ja lyhyinä jaksoina useina päivinä.
-------------------------
--UUDISTUKSET--
Postilaatikko, kerhot, ympäristöön uusia kuvia, mahdollisuus huoneen kuvan ja vaatekaapin sisällön linkittämiseen, soundtrackin ja ääninäytteen lisääminen, kerhot.
-------------------------
--UUDET OPPILAAT--
Evan 17v, Ingrid 16v, May 16v, Shanaya 16v, Wendy 14v
-------------------------
-TAMMIKUUN KIRJOITTAJA-
Onnea: Sandra!
-------------------------
--TAPAHTUMAT-
14.02.2016 - Ystävänpäiväjuhla, muistathan lähettää kortit ja kirjeet?
22.02.2016 - Vaellusretki
-------------------------
--JUORUT--

Ryppyjä teinirakkaudessa?!
Kaksi alemmilla luokilla olevaa oppilasta nähtiin riitelemässä koulun pääovien edessä - keskellä juuri menevän kansainvälisille tahoille pidetyn esitelmän. Sanaharkan päätteeksi toinen nuorista ryntäsi metsään, eikä hänen nähty palaavan takaisin. Huhut kertovat, että riitapukareiden nimet alkaisivat samalla kirjaimella.

Varokaa lääppijää!
On ollut silminnäkijöitä siitä, että eräs mallina toimiva lisäkoulutuksessa oleva nuori mies on käyttäytynyt aggressiivisesti ja yrittänyt lähennellä ihmisiä jo moneen otteeseen. Kukaan ei tiedä milloin lääppijä aikoo iskeä seuraavaksi - pitäkää siis silmät ja korvat avoinna! Nuoren miehen kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja arvaamaton.

Spiderman varasti kahvinkeittimen!
Varhain viikon alussa tuli ilmoitus, että opettajien huoneen toisen kerroksen oleskelutilasta on varastettu kahvinkeitin ja kahviporot. Varas oli käynyt tilassa varhain aamusta ennen tuntien alkua, mutta oli pukeutunut Spiderman-asuun, jonka vuoksi rosvoa ei voitu tunnistaa valvontakameroista. Toivomme, että varas palauttaisi varastamansa tuotteet opettajien huomaan, jotta asian tähden ei tarvitse kuluttaa enempää resursseja.
-------------------------
Haluatko auttaa lehden kokoamisessa? Voit lähettää omat ideasi, juorusi tai artikkelisi lehden toimitukseen Aislingin postilaatikon kautta. Muistathan merkata viestin yksityiseksi, ettei sisältö pääse ennen aikojaan leviämään?

Nimi: Ystävänpäiväjuhla -14.02.2016

26.01.2016 09:19
Haluatko osallistua ystävänpäivän viettoon? Tänä vuonna ystävänpäivää juhlitaan koristeiden lisäksi hauskan leikin sekä tanssiaisten voimin.

Aamupalan jälkeen kaikki pääsevät valmistautumaan päivään, jossa korostuu yhteishenki ja hauskanpito. Syömisen ja valmistautumisen päätyttyä aloitamme leikillä, jossa osallistujat on jaettu arpomalla pareittain. Ensiksi oppilaan tulee etsiä parinsa koulusta, jonka jälkeen he saavat alkaa suorittaa heille annettuja tehtäviä. Tehtäviä on erilaisia, mutta nopeus on valttia.

Kun kaikki osallistujat ovat selvinneet paritehtävistä, on aika alkaa jännittämään illan tanssiaisia. Ennen tanssiaisia on kuitenkin omaa aikaa, jolloin jokaiselle jaettaviin halisydämiin on hyvää aikaa kerätä nimiä. Ei sovi myöskään unohtaa juhlallista ateriaa ruokalassa, joka on koristeltu - miten muutenkaan kuin ystävänpäivään sopivaksi. Aterian jälkeen saamme vielä hetken sulatella ruokaa, ennen kuin on aika päästää oppilaat ja henkilökunta tanssilattialle. Tanssiaisissa musiikkista tulee vastaamaan muun muassa koulun oma bändi, sekä yksittäiset esiintyjät.

Kuulostaako hyvältä? Osallistu!

-------

- Voit osallistua molempiin tai vain toiseen aktiviteettiin, muista sanoa jos et halua osallistua kumpaankin aktiviteettiin.
- Kirjoittaa voi heti, kun parit on arvottu, varsinaista aikarajoitusta ei ole.
- Tanssiaisten parin saa sopia itse, mutta pari ei ole välttämätön.

Nimi: Helvetia

25.01.2016 18:35
Dale, hejssan!
Oon nyt tutkimusretkellä täällä postilaatikossa :3 Mulla ois pari kyssäriä arvoisalle hra Milburnille!

1. Kai se sopii et nää kaks älykääpiötä keksii jotain tosi viisasta tuolla retkellä ja saa vaikka siinä samalla Joshin peräänsä koska hauskuus? XD
2. Mikä tää fontti oikee on joka näkyy täs ku kirjottaa? I love it :3
3. Mulla oli joku kysymys tähän mut unohin sen
4. En painosta tai mitää, kyselisin vaan, että ootko nähny ne ulkoasuohjeet siellä Surkuhupaisan vieraskirjassa?
5. Nyt muistin sen kolmoskohdan kysymyksen - voitsä yrittää motivoida mua kirjottaa jotain järkevää täällä hillumisen sijaan?

Pus pus,
Helvetia

Nimi: ILMOITUS

24.01.2016 17:04
Hyvä oppilas!

Haluatko osallistua luokkien yhteiselle vaellusretkelle ja karistaa tutut seinät hetkeksi mielestäsi?

Retkellä yövytään 2-4 hengen teltoissa ja syödään kodan lämmössä. Matkaan lähdetään busseilla maanantaina 22.2 kello 07:00, Aislingin eteishallista. Bussien jätettyä osallistujat sovittuun pisteeseen, otamme suunnaksemme ensimmäisen kohteemme .

Ensimmäisenä päivänä menemme veneretkelle kauniille järvelle, jossa halukkaat pääsevät perehtymään kalastuksen saloihin.

Toisena päivänä kokeilemme koskenlaskua ja lähdemme seuraavaa päämäärää kohti vaihtoehtoisesti kävellen tai ratsain. Vapaa-aikaa ei sovi unohtaa joten mukana on korttipakkoja mahdollisille korttihaille ja ilta vietetään hyvän musiikin ja nuotion äärellä.

Koko retki tulee sijaitsemaan kauniissa ympäristössä, joten kameralle voi olla käyttöä. Etenkin kolmas päivä kuluu vuoristoisissa maisemissa kävelyyn, jossa pääsemme näkemään lampaita ja puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Torstaina 25.2 palaamme Aislingiin päivälliselle, eikä loppupäivän tunneille ole pakollista osallistua. Osallistuneiden tulee kirjoittaa pientä päiväkirjaa retkestä.

Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, haluttaessa pikkupurtavaa, taskulampun tai otsalampun ja pesutarvikkeet. Myös tukevat kengät sekä riittävän lämmin - mielellään vedenkestävä vaatetus suotava. Ruoan, kahvituksen, sekä tarvittavat välttämättömyydet koulu hoitaa oppilaiden puolesta yöpymispaikoille.

Ilmoittaudu mukaan kertomalla kenen kanssa olet sopinut nukkuvasi samassa teltassa. Ole liikkeellä tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit sopia nukkumisjärjestelystä. Ne jotka eivät osallistu retkeen, opiskelevat koulussa normaaliin tapaan.

Terveisin retkelle tulevat valvojat: Nicky, Kate McSloth, Marilyn Salazar, Roly Jordon ja Connor Lyon

-------

- Jokaisesta päivästä ja aktiviteetista ei ole pakko kirjoittaa.
- Tarinalla/tarinoilla ei ole varsinaista aikarajaa.
- Päiväkirjaa ei ole kirjaimellisesti pakko kirjoittaa, tarinassaan voi mainita esimerkiksi oppilaan kirjoittavan sitä, mutta itse sisältöä ei ole välttämätöntä mainita.
-Sovi toisen oppilaan kirjoittajan kanssa esimerkiksi postilaatikon kautta mikäli haluaisit majoittaa oppilaasi tämän hahmon kanssa samaan telttaan.

©2018 AιςІιηg - suntuubi.com